ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ?

Όλοι μας δεν ανησυχούμε μήπως πάθουμε εγκεφαλικό επεισόδιο ή αιφνίδια καρδιακή ανακοπή;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ

Το WIWE χρησιμοποιεί έναν μοναδικό στον κόσμο έξυπνο αλγόριθμο που αξιολογεί τις ιδιότητες του κύματος ενός ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ), για να υπολογίσει αν υπάρχει κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου και αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής που σχετίζονται με κολπική μαρμαρυγή. Αν το γνωρίζουμε, μπορούμε να το αλλάξουμε!

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΗΚΓ

Μία από τις κύριες λειτουργίες του WIWE είναι η καταγραφή ΗΚΓ. Σε όλη τη διάρκεια της ανάλυσης, το εξαιρετικό φιλτράρισμα του θορύβου συμβάλλει στη λήψη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Η αξιολόγηση σας εφιστά την προσοχή σε πιθανές ανωμαλίες που εντοπίζονται στο κύμα του ΗΚΓ.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ (SPO2)

Έχετε καλή ή εξασθενημένη υγεία; Το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης, ο οποίος μπορεί να επιφέρει μέτρια εξάντληση, όμως υπάρχουν και πολλές σοβαρές νόσοι που οφείλονται στην ανεπάρκεια οξυγόνου.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΖΩΗ

Η χρήση της λειτουργίας βηματομετρητή συμβάλλει στη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με καρδιακές νόσους.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Μπορεί να συμβεί στον καθένα επειδή, όσο μεγαλώνουμε, αυξάνεται ο κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου. Πέρα από την ηλικία, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες κινδύνου: η υψηλή αρτηριακή πίεση, η υψηλή χοληστερόλη, η παχυσαρκία, το κάπνισμα, το στρες… Ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ?

 

Νοιαζόμαστε. Για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Buy it

Αν το γνωρίζουμε,
μπορούμε να το αλλάξουμε!

Αν δεν το γνωρίζουμε,
δεν έχουμε καμία πιθανότητα να το προλάβουμε!

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Γρήγορη καταγραφή – Το κύμα του ΗΚΓ είναι έτοιμο σε ένα λεπτό. Μπορείτε να δείτε αμέσως τα αποτελέσματα στην οθόνη του smartphone σας, χωρίς να πρέπει να πάτε στον γιατρό σας και να σπαταλήσετε τον χρόνο και τα χρήματά σας, απλώς και μόνο για να μάθετε ότι η υγεία σας είναι μια χαρά.

Τις καταγραφές που κάνετε στο σπίτι (ή οπουδήποτε) μπορείτε να τις δείξετε στον γιατρό σας στην οθόνη του smartphone σας ή μέσω email.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

«Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά γρηγορότερα από το κανονικό και το επόμενο λεπτό το αίσθημα αυτό εξαφανιζόταν. Αυτό συνέβη περισσότερες από μία φορές, οπότε αποφάσισα να πάω στον γιατρό. Εκείνος μου έκανε ένα ΗΚΓ που δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό. Πρότεινε να μου βάλει μια συσκευή παρακολούθησης, την οποία πρέπει να φοράω 24 ώρες, αν και θα ήταν πολύ πιο εύκολο να έχω μια συσκευή που να τη φοράω μόνο όταν δεν αισθάνομαι καλά…»

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η εφαρμογή WIWE μπορεί να διαχειρίζεται περισσότερα από ένα προφίλ χρήστη, ώστε να παρακολουθείτε τις καταγραφές ξεχωριστά

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός στα smartphone. Μπορείτε να δώσετε το WIWE στους γονείς σας και να ελέγξετε εσείς τα αποτελέσματα στο τηλέφωνό σας κάποια άλλη στιγμή.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Δώστε ένα WIWE στους ασθενείς σας και βοηθήστε όχι μόνο αυτούς, αλλά κι εσάς!

Buy now

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΗΚΓ

Το ακριβές σήμα ισοδυναμεί με την πρώτη απαγωγή ενός ΗΚΓ 12 απαγωγών.

Μπορείτε να είστε σε πολλά σημεία την ίδια στιγμή! Δεν χρειάζεται να καλείτε όλους τους ασθενείς σας στο ιατρείο, αφού μπορείτε να κάνετε την καταγραφή από μακριά. Το email που λαμβάνετε περιέχει τα αποτελέσματα, το κύμα του ΗΚΓ και άλλα δεδομένα, τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε κατευθείαν.

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το WIWEδεν καταγράφει μόνο το ΗΚΓ και τις ανωμαλίες των συνήθων παραμέτρων του, αλλά σας εφιστά την προσοχή και στην κολπική μαρμαρυγή και –με μια μοναδική στον κόσμο μέθοδο– στην κατάσταση του μυοκαρδίου.

Η ακρίβεια του αλγόριθμου που χρησιμοποιούμε υπερβαίνει το 98%.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δεν χρειάζεται να κάνετε 24ωρη παρακολούθηση ούτε να τοποθετείτε συσκευές Holter στους ασθενείς.
Θα νιώθουν πιο άνετα με τη χρήση του WIWE , ενώ εσείς ως γιατρός θα λαμβάνετε αμέσως τα αποτελέσματα και τα δεδομένα των καταγραφών.
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τους ασθενείς (επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, παλμοί, άλλες νόσοι).

Επίσημος διανομέας της WIWE στην Ελλάδα
Όροι χρήσης της κατασκευάστριας εταιρείας αναφορικά με το προϊόν

 

Συστήνεται να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες του κατασκευαστή για την αποτελεσματική χρήση του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση το παρόν και οι ληφθείσες μέσω αυτού μετρήσεις, δεν υποκαθιστούν την γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, τον οποίο θα πρέπει τακτικά να συμβουλεύεται ο εκάστοτε χρήστης. Η Ιnfoquest Tecnologies δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη, θετική ή αποθετική ζημία ή προσωπικό τραυματισμό που τυχόν προκύπτουν από ανακριβή αποτελέσματα των μετρήσεων, μη προβλεπόμενη λειτουργία και μη προβλεπόμενη χρήση ή συντήρηση, που με οποιοδήποτε τρόπο σχετίζονται με την παρούσα συσκευή.

 

Copyright © Info Quest Technologies S.A. All rights reserved.