Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μήνυμα από καρδιάς –
Για την υγεία όλων μας

Ανέκαθεν αναζητούσαμε τρόπους να κάνουμε καλύτερη και ευκολότερη τη ζωή των ανθρώπων. Γι’ αυτό και όταν μας ήρθε μια εξαιρετική ιδέα, την "αγκαλιάσαμε". Βασιζόμενοι σε ερευνητικά αποτελέσματα 30 ετών και στην εμπειρία δεκαετιών ως κατασκευαστές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κάναμε το WIWE πραγματικότητα.

Αν και ο τομέας των διαγνωστικών συσκευών είναι κάτι καινούργιο για εμάς, αφοσιωθήκαμε σε αυτόν με όλη μας την ενέργεια και τον ενθουσιασμό.

Στόχος μας δεν ήταν απλώς και μόνο η παραγωγή ενός ακόμα προϊόντος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε διαγνωστικά εργαλεία για το σπίτι που να μας υπενθυμίζουν να φροντίζουμε τη υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων.

Τα διαφορετικά προφίλ των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα μας εγγυώνται ότι το WIWΕ είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και εύκολο στη χρήση, και το ίδιο θα ισχύει για τα μελλοντικά μας προϊόντα. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτά τα διαγνωστικά προϊόντα για το σπίτι θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή των ανθρώπων.

Έχουμε εκτενέστατη τεχνογνωσία και εμπειρία, καθώς στο πλευρό τής ομάδας που ασχολείται με το WIWE υπάρχει και μια ομάδα της Sanatmetal που συμμετέχει στο εγχείρημα αυτό. Συνεργαζόμαστε με τον εφευρέτη Καθηγητή György Kozmann και την ομάδα του, καθώς και με γιατρούς από μεγάλες κλινικές.

ΥΠΟΒΑΘΡΟ

SANATMETAL, 50 χρόνια στην υπηρεσία της φροντίδας υγείας

«Ο στόχος της Sanatmetal –που, όπως μαρτυρά και το όνομά της, ασχολείται με την ανάπτυξη μεταλλικών προϊόντων για ιατρικούς σκοπούς– είναι η συμβολή στη θεραπεία των ανθρώπων με την παροχή εμφυτευμάτων τραύματος και σπονδυλικής στήλης, οδοντικών εμφυτευμάτων, προθέσεων αντικατάστασης αρθρώσεων και καινοτόμων συσκευών υψηλών προδιαγραφών, σε συνεργασία με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, με παράλληλη επιδίωξη του κέρδους που διασφαλίζει τη συνεχή ανανέωση. Επιτελούμε όλα τα παραπάνω με σεβασμό προς το περιβάλλον και εγγυόμαστε στους εργαζομένους μας το αίσθημα ευχαρίστησης και ικανοποίησης του να εργάζεται κανείς για τη Sanatmetal Ltd.»

(Εταιρική φιλοσοφία, 2010)

www.sanatmetal.com

Επίσημος διανομέας της WIWE στην Ελλάδα
Όροι χρήσης της κατασκευάστριας εταιρείας αναφορικά με το προϊόν

 

Συστήνεται να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες του κατασκευαστή για την αποτελεσματική χρήση του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση το παρόν και οι ληφθείσες μέσω αυτού μετρήσεις, δεν υποκαθιστούν την γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, τον οποίο θα πρέπει τακτικά να συμβουλεύεται ο εκάστοτε χρήστης. Η Ιnfoquest Tecnologies δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη, θετική ή αποθετική ζημία ή προσωπικό τραυματισμό που τυχόν προκύπτουν από ανακριβή αποτελέσματα των μετρήσεων, μη προβλεπόμενη λειτουργία και μη προβλεπόμενη χρήση ή συντήρηση, που με οποιοδήποτε τρόπο σχετίζονται με την παρούσα συσκευή.

 

Copyright © Info Quest Technologies S.A. All rights reserved.